Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Bel ons op 0343 454400

Duurzaam en eerlijk hout van dichtbij

Ons bedrijf bestaat sinds 1993. Wij bieden duurzaam hout aan en adviseren over de juiste houtsoorten en thematische inrichtingconcepten. Wij kiezen alleen voor die leveranciers die verantwoord omgaan met bosbeheer. Meerdere keren per jaar bezoeken we onze leveranciers in Frankrijk, Engeland en Nederland om met eigen ogen te zien hoe de bossen zich ontwikkelen en hoe er wordt omgegaan met herbebossing. Ons  brede leverprogramma en onze grote voorraad maken ons onderscheidend volgens onze klanten. Maar voor ons zit het onderscheid vooral in duurzaamheid en onze maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering. Wij bieden u een groot assortiment met verschillende duurzame soorten hout waaronder kastanjehout, eiken, douglas, lariks, robinia en vuren.

Bedrijfsvriend Utrechts Landschap en Geldersch Landschap & Kasteelen

Wij hechten aan de belangen van de natuur en het landschap. Daarom steunen wij het Utrechts Landschap en het Geldersch Landschap & Kasteelen door een structurele jaarlijkse geldbijdrage te leveren als bedrijfsvriend. Daarnaast werken wij met vriendelijke tarieven en denken mee in oplossingen. We realiseren samen bijzondere projecten waar we heel trots op zijn.

Bedrijfsvriend Utrechts Landschap Bedrijfsvriend Geldersch Landschap

Ons team

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Werken bij Van Vliet Duurzaamhout? Het kan! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons team graag komen versterken. Bekijk onze actuele vacatures.