Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Bel ons op 0343 454400

Even voorstellen... Arjan van Woudenberg

Sinds september 2023 is Arjan van Woudenberg team van Vliet komen versterken. Hij startte als logistiek planner en heeft inmiddels al een bredere functie.

Als spin in het web heeft hij heel wat touwtjes in handen, hij maakt o.a. de dagelijkse planning van ons eigen transport.

Arjan is daarnaast verantwoordelijk voor ons wagen- en machinepark. Ook coördineert hij de logistieke werkzaamheden op onze werf, inclusief onze - met hoogwaardige houtbewerkingsmachines uitgeruste - eigen werkplaats. Bij Van Vliet Duurzaamhout vinden we gezond en veilig werken van essentieel belang, voor een prettige en productieve werkomgeving voor iedereen in ons team. Arjan bewaakt dit belangrijke operationele aspect en vind het heerlijk de spil te zijn in de samenwerking van onze teams.   

Arjan: “Het fijnst is het natuurlijk als alles lekker loopt, iedereen goed in zijn vel zit en samen lekker bezig is. En als het dan even niet loopt zet iedereen even de schouders eronder en het fixen we het samen, dat geeft ook een heel goed gevoel.”  

Trots is Arjan op zijn gezin. In zijn vrije tijd trekt hij er graag met ze op uit, richting strand, een weekendje weg of op een terrasje samen genieten van wat lekkers.

Wij kunnen hem dan wel een duizendpoot of spin in het web vinden, hij voelt zich als een vis in het water!

Terug naar het overzicht