Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Bel ons op 0343 454400

Even voorstellen... Kees van den Berg

Kees werkt sinds december bij ons als chauffeur. Hij heeft 30 jaar internationaal gereden, tot zijn vorige werkgever failliet ging. Gelukkig zag Kees’ broer mogelijkheden bij Van Vliet Duurzaamhout. Hij bracht Kees in contact mede-eigenaar Gijs en al snel was de samenwerking een feit.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
“Ik vertrek ‘s morgens vroeg met de vrachtwagen van de werf om alle klanten hun bestelling te brengen. De route en de klanten zijn iedere dag anders. Van hovenier tot camping en van gemeente tot pretpark. De meeste klanten zijn blij als ik kom. Wanneer ik ’s middags terugkom in Cothen laad ik de bestellingen voor de volgende dag vast op de wagen. Dan is die vast klaar voor vertrek.”

Waar word je blij van?
“Ik houd van het contact met de klanten en vind het heerlijk om onderweg te zijn, vooral als de zon door de ramen de wagen in schijnt. Het team is ook fijn. De collega’s bij Van Vliet Duurzaamhout voelen als een soort familie. Iedereen heeft goed contact met elkaar, zowel op kantoor als op de werkvloer.”

Ten slotte: waar komen wij jou tegen als je niet aan het werk bent?
“Je kunt me iedere zondag op het voetbalveld vinden. Ik speel zelf en help als vrijwilliger met de bardiensten. Daarnaast houden mijn vrouw en ik van wandelen. Sinds dit jaar hebben we een camper. Daar gaan we graag mee op pad. Het hoeft niet ver te zijn, gewoon naar buiten en in een andere omgeving lopen en fietsen.“

Terug naar het overzicht