Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Bel ons op 0343 454400

Zien we elkaar deze maand?

De Recreatie Vakbeurs komt eraan! Dé beurs voor de gehele recreatiebranche vindt plaats op 16, 17 en 18 november en wij ontvangen u graag op stand 516 in de Evenementenhal in Hardenberg. Staat de datum al in uw agenda?

Bouwen met de natuur
Nederlanders willen duurzaam recreëren. We zien dan ook dat er steeds vaker gekozen wordt voor een duurzame inrichting waarbij de balans tussen natuurbehoud en recreatie in evenwicht blijft. Of het nu gaat om de bouw van een chalet, speeltuin, dierenweide of restaurant, het plaatsen van afrastering, bewegwijzering of verlichting, de duurzame houtsoorten van Van Vliet Duurzaamhout creëren een natuurlijke uitstraling en zorgen voor een fijne plek voor uw gasten. Nu en in de toekomst!

Klaar voor het nieuwe recreatieseizoen
Zonder natuur dus geen recreatie. Hoe speelt u hierop in?  Wij zijn benieuwd naar uw verhaal en ideeën over duurzame inrichting, juist dat vinden we belangrijk! Uiteraard vertellen wij ook graag meer over onze diverse houtsoorten die steeds vaker worden toegepast bij mooie, bijzondere projecten en initiatieven binnen de recreatie.

Bestel je gratis ticktets via deze link.
Hopelijk zien we elkaar op 16, 17 of 18 november in de Evenementenhal in Hardenberg. 

Ook Boer Tom kiest voor Van Vliet Duurzaamhout. Bekijk hier het filmpje:

 

 

Terug naar het overzicht
Ons online magazine ontvangen? Ons online magazine ontvangen?

Schrijf u in voor ons online magazine en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten en projecten. In ons magazine vindt u onder andere interviews met onze klanten en geven wij u een inkijkje in ons bedrijf.