Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Bel ons op 0343 454400

Van mens tot mens

Live ontmoetingen tijdens vakbeurzen

De afgelopen maanden stonden we op de Vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs in Utrecht en op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. Eindelijk hebben we weer op een veilige manier kunnen netwerken met zowel bestaande als nieuwe klanten en relaties. Wat hebben we dat persoonlijke contact gemist! Een bekende goeroe, spreker en auteur op het gebied van leiderschap zei al eens “People do business with people they know, like, trust and value.” Het blijkt maar weer eens hoe waar, en belangrijk, dit is! De mogelijkheid om elkaar live te spreken en zien en met elkaar ervaringen en toekomstvisie uit te wisselen, geeft enorme positieve energie.

Bekijk hier de video die we in samenwerking met Boer Tom maakten voor de Recreatie Vakbeurs.

De Groene Sector

De Groene Sector Vakbeurs staat voor de deur, het kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. Op 11, 12 en 13 januari 2022 staan wij op stand 266 in de Evenementenhal in Hardenberg. Meer informatie over de beurs is te vinden op deze website of bestel direct tickets.

Wil je van gedachten wisselen? We nodigen je graag uit aan onze tafel om mooie ideeën over duurzame samenwerking door te spreken, van mens tot mens. De koffie of thee staat klaar!

Terug naar het overzicht