Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Bel ons op 0343 454400

Start het nieuwe jaar met ons op de Groene Sector Vakbeurs

Op dinsdag 10, woensdag 11 en donderdag 12 januari zijn wij te vinden op deze beurs waar je alles vindt over duurzame inrichting van de buitenruimte. Wij inspireren je graag met onze ideeën een groene, duurzame en aantrekkelijke omgeving waar mensen met plezier wonen, werken en beleven. Staan de data al in jouw agenda? Aanmelden kan vanag nu via deze link

Samen bouwen aan een duurzame toekomst
Een tuin moet al lang niet alleen meer mooi of onderhoudsvrij zijn. We zijn ons steeds vaker bewust van de bijdrage die onze tuin kan leveren aan een duurzame gezonde leefomgeving. Een rijk bloeiende tuin trekt insecten aan, een groen dak vangt regenwater op en ook met hout kun je verschil maken.

Het bijzondere van hout is dat het geen CO2-uitstoot kent; sterker nog hout kan een positieve bijdrage leveren aan CO2-reductie. Een boom heeft CO2 nodig om te kunnen groeien en zorgt ervoor dat CO2 wordt omgezet naar zuurstof waarbij achterblijvende koolstof in het hout wordt vastgelegd.

Zien we elkaar in Hardenberg? 
Op onze stand vertellen wij meer over onze diverse houtsoorten. Door op de stand onze QR-code te scannen ontdek je onze producten met haar vele toepassingen of ga direct naar www.duurzaamhout.nl en laat je alvast inspireren.

Op donderdag 12 januari geeft onze collega Pieter om 15.00 uur een presentatie over 'Duurzaamheid & certificeringen' op het Duurzaamheidsplein van Tuin & Landschap in hal 2. Hij vertelt je graag alles over onze duurzame houtsoorten; wat maakt dit hout duurzaam en wat zeggen certificaten daarover? 

Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jouw verhaal en ideeën over duurzame inrichting, juist dat vinden we belangrijk! Graag bespreken we samen wat Van Vliet Duurzaamhout hierin kan betekenen. 

We ontmoeten je graag op 10,11 of 12 januari op stand 266 in de Evenementenhal in Hardenberg.

Terug naar het overzicht
Ons online magazine ontvangen? Ons online magazine ontvangen?

Schrijf u in voor ons online magazine en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten en projecten. In ons magazine vindt u onder andere interviews met onze klanten en geven wij u een inkijkje in ons bedrijf.