Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Bel ons op 0343 454400

Samenwerking Van Vliet Kastanjehout gebaseerd op wederzijds vertrouwen

“Wij ontwikkelen, beheren en exploiteren voorzieningen voor openluchtrecreatie buiten de bebouwde kom zoals (zwem)plassen, picknickplaatsen, fiets- en wandelpaden en kanoroutes. Daarbij werken we al bijna twintig jaar samen met Van Vliet Kastanjehout. Als ik een vraag neerleg, weet ik dat het goedkomt. Dat werkt lekker”, vertelt Rens van Dinter. Hij is Coördinator beheer en ontwikkeling Routebureau Utrecht.

De werkzaamheden van Rens van Dinter zijn zeer divers. “Ik ben betrokken bij het ontwikkelen en beheren van diverse routestructuren zoals fietsroutes, fietsknooppunten, het wandelroutenetwerk, kanoroutes, etc. Het is onze taak dat de recreant kan genieten van de natuur zonder dat er schade ontstaat en zonder dat dieren belemmerd worden. Maar ook: als een boer zijn land deels ter beschikking stelt voor wandelaars, dan moeten we dat goed afstemmen en begeleiden.”

Ik heb er geen omkijken naar

Het prettige aan het team van Van Vliet Kastanjehout is dat ze allemaal goed meedenken. Wat we nodig hebben in de recreatiegebieden is heel verschillend. Het gaat om bruggen, trappen, loopplanken en bedienbare hekken, bebordingspalen en speeltoestellen. Het is fijn dat de mensen van Van Vliet even ter plaatse gaan kijken. Ze maken dan een inschatting van wat er nodig is. Er wordt nooit klakkeloos iets vervangen, er wordt eerst gekeken wat echt noodzakelijk is. Ik hoef er eigenlijk niet naar om te kijken, aansturing is niet nodig. Onze samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Uiteraard speelt de keuze voor duurzame houtsoorten ook een belangrijke rol. Geïmpregneerd materiaal is echt niet meer van deze tijd. We kiezen steeds vaker voor duurzame oplossingen. We weten dat het assortiment van Van Vliet Kastanjehout ook werkelijk duurzaam is. Kortom: wij zijn heel tevreden over deze prettige samenwerking.”

Terug naar het overzicht
Ons online magazine ontvangen? Ons online magazine ontvangen?

Schrijf u in voor ons online magazine en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten en projecten. In ons magazine vindt u onder andere interviews met onze klanten en geven wij u een inkijkje in ons bedrijf.