Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Bel ons op 0343 454400

Ontmoeten we elkaar op de Groene Sector Vakbeurs?

Het heeft even geduurd maar volgende maand is het zover! Op 8,9 en en 10 maart vindt de Groene Sector Vakbeurs plaats en Van Vliet Duurzaamhout is erbij. Jij ook? Aanmelden kan gratis via deze link.

Samen bouwen aan een duurzame toekomst
Een groene, duurzame en aantrekkelijke omgeving waar mensen met plezier wonen, werken en beleven... daar gaat ons hart sneller van kloppen! Of het nu gaat om een duurzaam hekwerk, duurzame poorten, verlichting of bewegwijzering, Van Vliet Duurzaamhout bouwt graag samen met jou aan een duurzame toekomst.

Zien we elkaar in Hardenberg? 
Op onze stand vertellen wij meer over onze diverse houtsoorten en -producten die steeds vaker worden toegepast bij mooie, bijzondere projecten en initiatieven. Ook informeren we je graag over onze keurmerken zoals de NL-Greenlabel. Door op de stand onze QR-code te scannen ontdek je onze producten met haar vele toepassingen of ga direct naar www.duurzaamhout.nl en laat je alvast inspireren.

Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jouw verhaal en ideeën over duurzame inrichting, juist dat vinden we belangrijk! Graag bespreken we samen wat Van Vliet Duurzaamhout hierin kan betekenen.

We hopen je te ontmoeten op 8,9 of 10 maart op stand 266 in de Evenementenhal in Hardenberg.

Terug naar het overzicht
Ons online magazine ontvangen? Ons online magazine ontvangen?

Schrijf u in voor ons online magazine en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten en projecten. In ons magazine vindt u onder andere interviews met onze klanten en geven wij u een inkijkje in ons bedrijf.