Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Bel ons op 0343 454400

Ontmoet ons op de vakbeurs Openbare Ruimte

We hebben er lang op moeten wachten maar nu is het bijna zover: de vakbeurs Openbare Ruimte komt eraan! Op 22 en 23 september kunt u ons ontmoeten op onze stand 3.6.16. Staan de data al in uw agenda? Aanmelden kan via deze link.

Beleef buiten met duurzaamheid voorop!
Samen bouwen aan een groene, duurzame en aantrekkelijke omgeving waar mensen met plezier wonen, werken en beleven... Daar gaat ons hart sneller van kloppen! Op onze stand vertellen wij u graag meer over onze diverse houtsoorten die steeds vaker worden toegepast bij mooie, bijzondere projecten en initiatieven. Door onze QR-code te scannen ontdekt u direct onze producten met haar vele toepassingen.

Uw verhaal
Natuurlijk zijn we benieuwd naar uw verhaal en ideeën over duurzame inrichting van de openbare ruimte, juist dat vinden we belangrijk! Zo kunnen we brainstormen over wat Van Vliet Duurzaamhout hierin kan betekenen. Graag ontmoeten we u op 22 en 23 september in de Jaarbeurs in Utrecht.

Terug naar het overzicht
Ons online magazine ontvangen? Ons online magazine ontvangen?

Schrijf u in voor ons online magazine en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten en projecten. In ons magazine vindt u onder andere interviews met onze klanten en geven wij u een inkijkje in ons bedrijf.