Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Bel ons op 0343 454400

Nationale Boomfeestdag: korting op boomplantpakket

Vandaag is het Nationale Boomfeestdag, de dag waarop meer dan 100.000 kinderen jaarlijks een boom planten als onderdeel van natuureducatie.

Kortingsactie
Om de Nationale Boomfeestdag te vieren heeft Van Vliet duurzaamhout een leuke actie: jij ontvangt 10% korting op ons boomplantpakket! Ga naar onze webshop en vul de kortingscode Boomfeestdag in. Dit pakket bestaat uit 2 stuks kastanje A+ boompalen, 2 meter kokos boomtouw en 4 nagels en is ideaal voor het vastmaken van jonge bomen. Deze actie geldt tot en met 31 maart 2021.

Ieder kind een boom
Bomen geven energie en daarom is de oproep om met klasgenootjes en vrienden energie te stoppen in het planten van bomen voor het Nationaal Boomplantrecord. Het doel van Stichting Nationale Boomfeestdag is om kinderen van groep 6 meer inzicht, kennis en begrip voor bomen bij te brengen. Zo beleven ze de wondere wereld van bomen, leren kinderen het belang van bomen voor een duurzame leefomgeving en worden ze geïnspireerd zelf hun boompje hieraan bij te dragen. Het streven is om elk kind in zijn of haar basisschooltijd minimaal één boom te laten planten: ieder kind een boom!

Groen schoolplein
Een groene schoolomgeving, daar worden we blij van! Van Vliet Duurzaamhout draagt daar uiteraard graag een steentje aan bij. Zo waren wij afgelopen najaar te zien in het TV-programma Green Make Over waar we samen met een enthousiast team een groen schoolplein hebben gerealiseerd bij een Rotterdamse school. Terugkijken? Bekijk de uitzending via deze link.

Terug naar het overzicht
Ons online magazine ontvangen? Ons online magazine ontvangen?

Schrijf u in voor ons online magazine en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten en projecten. In ons magazine vindt u onder andere interviews met onze klanten en geven wij u een inkijkje in ons bedrijf.