Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Bel ons op 0343 454400

Medewerker aan het woord: Hans de Vries

Doordat hij Ernst-Jan, directeur en mede-eigenaar van Van Vliet Duurzaamhout, al lange tijd kende, had hij al vele mooie verhalen gehoord over het bedrijf. In maart 2020 begon Hans de Vries dan ook met veel enthousiasme op de afdeling Verkoop en sinds deze zomer is hij Manager Operations.

Hans beheert de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf en is onder andere verantwoordelijk voor de sales & marketing, HR- en ICT-zaken. "Doordat ik een aantal maanden actief samengewerkt heb met de collega’s van de afdeling Verkoop kreeg ik een volledig beeld van het reilen en zeilen binnen dit schitterende bedrijf met een rijke historie. Omdat de directie en het team zich blijven ontwikkelen, begeleid ik veranderingsprocessen en realiseren we samen mooie doelen. Hierbij neem ik mijn ervaring als directeur en (interim) manager mee en kan ik goed van buiten naar binnen kijken. Het is mijn doel om ieders werk zo plezierig mogelijk te maken en om mensen te helpen hun ambities waar te maken."

Wanneer ervaar jij werkplezier?

"Ik houd van groei, dus ik vind het mooi als ik zie dat dingen beter gaan, daar draag ik graag een steentje aan bij. Ik ben ondernemend en er is hier altijd ruimte voor nieuwe ideeën. Ook vind ik het belangrijk om samen te werken, zowel met de klant als collega’s. Hierdoor creëren we met elkaar een veilige en fijne werkomgeving. En… van de afwisseling in mijn werk word ik ook erg blij: zo ben ik het ene moment bezig met strategische vraagstukken en een ander moment help ik op de heftruck."

Waar komen we jou tegen als je niet aan het werk bent?

"Ik breng de meeste tijd door met mijn twee dochters en vriendin. Daarnaast zou je mij zomaar tegen kunnen komen op de tennisbaan, golfbaan, in de keuken of een fijn restaurant."

"Het is een voorrecht om bij zo’n hecht team te mogen horen en we zijn trots op wat we hebben bereikt, maar zijn nooit klaar. We kunnen het altijd slimmer en beter doen: 1+1 = 3"

Terug naar het overzicht
Ons online magazine ontvangen? Ons online magazine ontvangen?

Schrijf u in voor ons online magazine en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten en projecten. In ons magazine vindt u onder andere interviews met onze klanten en geven wij u een inkijkje in ons bedrijf.