Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Bel ons op 0343 454400

Maatregelen ivm coronavirus

Covid-19 maatregelen

De volgende maatregelen blijven van kracht:

  • We houden afstand van elkaar
  • Er worden geen handen geschud
  • We verzoeken een betaling via iDEAL of per pin te voldoen.

Wij houden de Covid-19 richtlijnen van dag tot dag in de gaten en zullen actuele informatie delen via onze social media en op deze website.

Beperkte voorraad
Door de grote vraag en het tijdelijk sluiten van een aantal van onze leveranciers door de Covid-19 maatregelen, kan het zijn dat niet alles meer op voorraad is. We informeren zo goed mogelijk over de voorraad en verwachtte leveringen maar zijn ook afhankelijk van maatregelen in de regio’s van onze leveranciers uit onder andere Italië, Frankrijk en Groot-Brittannië. Ook de Brexit heeft impact op de internationale houthandel: we hebben te maken met nieuwe douaneformaliteiten en wachttijden bij de grens. Dit betekent langere vervoerstijden waardoor de levertijd langer kan zijn of producten tijdelijk niet leverbaar. Uiteraard doen we ons uiterste best om tijdig te leveren en de beste service te leveren.

Vragen? Elke werkdag zijn wij telefonisch via 0343 454400 en per chat bereikbaar.

Terug naar het overzicht
Ons online magazine ontvangen? Ons online magazine ontvangen?

Schrijf u in voor ons online magazine en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten en projecten. In ons magazine vindt u onder andere interviews met onze klanten en geven wij u een inkijkje in ons bedrijf.