Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Bel ons op 0343 454400
Actueel

Maatregelen ivm coronavirus

 

Houtwerf gesloten

De ontwikkelingen rondom COVID-19 volgen elkaar in een razendsnel tempo op waar wij als bedrijf zo goed als mogelijk op proberen te anticiperen.
Gezien de huidige situatie moeten wij u helaas mededelen dat wij tot het besluit zijn gekomen dat het geen werkbare situatie meer voor ons is om klanten op de werf te ontvangen. Het is een zeer lastige beslissing geweest voor ons als team, omdat wij u graag zo goed als mogelijk van dienst willen zijn. Het niet meer kunnen draaien op onze volledige capaciteit en de enorme drukte op onze werf heeft er toe geleid dat wij de richtlijnen van het RIVM niet meer konden handhaven. Vandaar dat wij genoodzaakt zijn om de poorten op de werf te sluiten tot nader bericht. De gezondheid van onze medewerkers en u als klant staat altijd voorop!

Wat houdt dat voor u in de praktijk in?

Afleveren van uw bestellingen

Wij begrijpen dat u met dit mooie weer lekker in de tuin aan de gang wilt gaan of net als wij doorgaan met ondernemen, daarom zullen wij gewoon nog steeds bestellingen aannemen. Dit kunt u doen via de webshop, door het plaatsen van een telefonische bestelling of door middel van e-mail.

Onze werf is helaas gesloten voor het afhalen. Wij begrijpen dat dit voor het nodige ongemak zorgt. Daarom willen wij u tegemoet komen door korting te geven op de bezorgkosten. In overleg met u zullen we een geschikt moment overeenkomen waarop wij de bestelling komen leveren.

Wanneer wij de bestelling komen leveren, zullen wij dit naast de vrachtwagen lossen. Wij willen u vragen om de bestelling vooraf te betalen (tenzij u bij ons de afspraak heeft om op rekening te bestellen), zodat het contact met de chauffeur tot een minimum beperkt wordt.

Beperkte voorraad

Het kan zijn dat door het noodgedwongen tijdelijk sluiten van een aantal van onze leveranciers niet alles meer op voorraad is. Helaas zijn levertijden momenteel onduidelijk. Wij hopen daarvoor op uw begrip.

RIVM maatregelen

Wij willen u er op wijzen dat wij nog steeds ondanks de sluiting de maatregelen omtrent hygiëne zullen waarborgen. En zolang wij op de beperkte manier open kunnen blijven dit vol goede moed blijven doen. Wij houden de richtlijnen van dag tot dag in de gaten en zullen hier ons beleid wellicht verder op aanpassen. Houdt daarom onze website of social media kanalen goed in de gaten.

 

Onze bereikbaarheid

Wij zullen op werkdagen telefonisch bereikbaar zijn tussen 8:00 uur - 17:00 uur voor bestellingen en uiteraard voor al uw vragen.

Wij gaan er van uit dat dit een tijdelijke oplossing is en we binnenkort op volle kracht weer voor u klaar kunnen staan. Wij hopen u dan ook weer te kunnen ontvangen op onze werf!

 

Onderstaande eerder genomen hygiënische maatregelen blijven van kracht: 

Informatie omtrent het Coronavirus:
Wij volgen hier in het advies van het RIVM en hebben daarom een paar gepaste maatregelen voor onze klanten om verdere verspreiding proberen te voorkomen:

 
   
  • Afstand houden van elkaar (minimaal 1,5 meter).
  • Geen fysiek contact (zoals handen schudden).
  • We verzoeken u uw bestelling via ideal of per pin te voldoen.
  • We leveren uw bestelling af op uw gevraagde locatie. De pakbonnen laten wij niet meer tekenen en wij vragen u gepaste afstand van onze chauffeurs te houden.
  • Het reageren op uw vragen/opmerkingen/ontvangen van bestellingen kan iets langer duren dan u gewend bent van ons. Dit heeft te maken dat wij zelf ook extra scherp zijn op hygiëne en medewerkers die gezondheidsklachten hebben, thuis blijven. Hierdoor zijn we met een kleiner team, maar kunnen wij u wel tot dienst zijn. 

Omdat wij het advies van het RIVM volgen, kunnen onze maatregelen per dag veranderen. 
Heeft u vragen en/of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen via tel 0343-45 44  00. 

Terug naar het overzicht
Ons online magazine ontvangen? Ons online magazine ontvangen?

Schrijf u in voor ons online magazine en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten en projecten. In ons magazine vindt u onder andere interviews met onze klanten en geven wij u een inkijkje in ons bedrijf.