Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Bel ons op 0343 454400
Actueel

Maatregelen ivm coronavirus

 

De houtwerf is geopend!
De ontwikkelingen rondom COVID-19 volgen elkaar in een razendsnel tempo op waar wij als bedrijf zo goed als mogelijk op proberen te anticiperen.

Afleveren van uw bestellingen:
Liever uw bestelling laten bezorgen? Dit kan uiteraard. U kunt uw bestelling aan ons doorgeven via de webshop, e-mail of telefonisch. 

Wanneer wij de bestelling komen leveren, zullen wij dit naast de vrachtwagen lossen. Wij willen u vragen om de bestelling vooraf te betalen (tenzij u bij ons de afspraak heeft om op rekening te bestellen), zodat het contact met de chauffeur tot een minimum beperkt wordt.

Beperkte voorraad
Het kan zijn dat door het noodgedwongen tijdelijk sluiten van een aantal van onze leveranciers niet alles meer op voorraad is. Helaas zijn levertijden momenteel onduidelijk. Wij hopen daarvoor op uw begrip.

RIVM maatregelen
Wij houden de richtlijnen van dag tot dag in de gaten en zullen hier ons beleid wellicht  op aanpassen. Houdt daarom onze website of social media kanalen goed in de gaten.

Onderstaande hygiënische maatregelen blijven van kracht: 

 
   
  • Afstand houden van elkaar (minimaal 1,5 meter).
  • Geen fysiek contact (zoals handen schudden).
  • We verzoeken u uw bestelling via ideal of per pin te voldoen.
  • We leveren uw bestelling af op uw gevraagde locatie. De pakbonnen laten wij niet meer tekenen en wij vragen u gepaste afstand van onze chauffeurs te houden.
  • Het reageren op uw vragen/opmerkingen/ontvangen van bestellingen kan iets langer duren dan u gewend bent van ons. Dit heeft te maken dat wij zelf ook extra scherp zijn op hygiëne en medewerkers die gezondheidsklachten hebben, thuis blijven. Hierdoor zijn we soms met een kleiner team, maar kunnen wij u wel tot dienst zijn. 

Omdat wij het advies van het RIVM volgen, kunnen onze maatregelen per dag veranderen. 
Heeft u vragen en/of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen via tel 0343-45 44  00. 

Terug naar het overzicht
Ons online magazine ontvangen? Ons online magazine ontvangen?

Schrijf u in voor ons online magazine en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten en projecten. In ons magazine vindt u onder andere interviews met onze klanten en geven wij u een inkijkje in ons bedrijf.