Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Bel ons op 0343 454400
Actueel

Maatregelen ivm coronavirus

 

Afhalen op afspraak
Gezien de huidige situatie is het enkel mogelijk om uw bestelling via de webshop www.mijnduurzaamhout.nl of per mail verkoop@duurzaamhout.nl te plaatsen. In overleg met u zullen we een geschikt tijdstip overeenkomen waarop u de bestelling kunt komen afhalen. 

Afleveren van uw bestellingen
Liever uw bestelling laten bezorgen? Dit kan uiteraard. U kunt uw bestelling aan ons doorgeven via de webshop of per e-mail.
Wanneer wij de bestelling komen leveren zullen wij dit naast de vrachtwagen lossen. Wij willen u vragen om de bestelling vooraf te betalen (tenzij u bij ons de afspraak heeft om op rekening te bestellen) zodat het contact met de chauffeur tot een minimum beperkt wordt.

EXTRA INFO: kerstvakantie
In verband met de feestdagen zijn wij van woensdagmiddag 23 december 2020 tot en met zondag 3 januari 2021 volledig gesloten.

Beperkte voorraad
Het kan zijn dat door de grote vraag gedurende dit jaar en het tijdelijk sluiten van een aantal van onze leveranciers niet alles meer op voorraad is. Wij hopen daarvoor op uw begrip.

COVID-19 richtlijnen
Wij houden de richtlijnen van dag tot dag in de gaten en zullen actuele informatie communiceren via social media en op onze website www.duurzaamhout.nl. Wij zullen, net als altijd, ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn zoals u van ons gewend bent. Heeft u nog vragen? Op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur zijn wij telefonisch bereikbaar via 0343 – 45 44 00.  

 

Onderstaande hygiënische maatregelen blijven van kracht: 

 
   
  • Afstand houden van elkaar (minimaal 1,5 meter).
  • Geen fysiek contact (zoals handen schudden).
  • We verzoeken u uw bestelling via ideal of per pin te voldoen.
  • We leveren uw bestelling af op uw gevraagde locatie. De pakbonnen laten wij niet meer tekenen en wij vragen u gepaste afstand van onze chauffeurs te houden.
  • Het reageren op uw vragen/opmerkingen/ontvangen van bestellingen kan iets langer duren dan u gewend bent van ons. Dit heeft te maken dat wij zelf ook extra scherp zijn op hygiëne en medewerkers die gezondheidsklachten hebben, thuis blijven. Hierdoor zijn we soms met een kleiner team, maar kunnen wij u wel tot dienst zijn. 

Omdat wij het advies van het RIVM volgen, kunnen onze maatregelen per dag veranderen. 
Heeft u vragen en/of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen via tel 0343-45 44  00. 

Terug naar het overzicht
Ons online magazine ontvangen? Ons online magazine ontvangen?

Schrijf u in voor ons online magazine en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten en projecten. In ons magazine vindt u onder andere interviews met onze klanten en geven wij u een inkijkje in ons bedrijf.