Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Bel ons op 0343 454400

Kastanjehouten schapenhek in de gemeente Utrecht

Wesley van KasteelMeewerkend voorman Wesley van Kasteel heeft al jaren een prettige samenwerking met Van Vliet Duurzaamhout. “Een paar keer per jaar wordt er ergens in de gemeente Utrecht een hekwerk van Van Vliet geplaatst”, vertelt Wesley. “Het duurzame kastanjehouten schapenhek spreekt mij zeer aan; ze hebben een mooie natuurlijke uitstraling waar we alleen maar positieve reacties op krijgen. Bij de Haarrijnse plassen, tussen Vleuten en Haarzuilens, hebben we een aantal van deze schapenhekken neergezet en op meerdere plaatsen zijn slagbomen geplaatst. Dat was een leuk project.”

Wesley werkt zestien jaar bij de gemeente Utrecht. Als meewerkend voorman heeft hij een integrale rol, sturend op de disciplines schoon, groen en grijs. “Schoon komt neer op het schoonhouden van de bestrating en de buitenruimte, dus bijvoorbeeld mechanisch vegen, prullenbakken legen en papier prikken. Groen staat voor plantsoenonderhoud dat wij regelmatig uitvoeren en grijs is het straatwerk in de gemeente. Ik ben bezig met alles wat er op mijn pad komt; die diversiteit spreekt mij het meest aan in mijn werk. Als er meldingen binnenkomen, ga ik er vaak eerst zelf naar toe om een goede indruk te krijgen van de omvang van de klus.”

Parken en hondenspeelweiden

De gemeente Utrecht zet de schapenhekken van Van Vliet voornamelijk in parken en als omheining langs hondenspeelweiden. “Voorafgaand aan het werk maken we altijd even samen een rondje om de locatie te bekijken en te bespreken wat we er zouden willen hebben. In overleg bepalen we wat er gaat gebeuren. De mensen van Van Vliet komen zelf ook vaak met ideeën en alternatieven, het is fijn dat ze meedenken. Daar waar reparaties nodig zijn, voeren zij die ook uit, bijvoorbeeld een kapot hekje of een stukje gaasafrastering dat niet meer helemaal netjes is. Meerdere voormannen van de gemeente hebben contact met Van Vliet Duurzaamhout, maar meestal proberen we onze aanvragen te bundelen zodat ze in een keer een leuke opdracht kunnen uitvoeren. Zo proberen wij ook een beetje met hen mee te denken.”

Gebruikte materialen op verschillende locaties in de gemeente Utrecht:

Terug naar het overzicht
Ons online magazine ontvangen? Ons online magazine ontvangen?

Schrijf u in voor ons online magazine en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten en projecten. In ons magazine vindt u onder andere interviews met onze klanten en geven wij u een inkijkje in ons bedrijf.