Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Bel ons op 0343 454400

Inspiratiedag Timberlab

Afgelopen maand presenteerden we ons verhaal over duurzaam Europees hout tijdens de Inspiratiedag voor architecten, georganiseerd door onze partner Timberlab.

Hout is een product wat je voor ongelofelijk veel toepassingen kan gebruiken. In veel gevallen is het ook de beste en de meest duurzame keuze. Hout is niet voor niets het oudste bouwmateriaal wat we hebben. Aan de hand van diverse voorbeeldprojecten hebben we de veelzijdige mogelijkheden van ons hout laten zien en onze kennis en advies gedeeld.

Hout als oplossing
Om tot een goede toepassing te komen, is het van belang dat je bij de start van het project al hout als oplossing beschouwt. Type houtsoort, detaillering, eventuele afwerking en onderhoud zijn van belang voor een succesvolle uitvoering van het werk op zowel korte als lange termijn. Door samen met de hele keten te kijken naar mogelijke oplossingen kan je je creativiteit als ontwerper op de vrije loop laten en is veel mogelijk.

Positieve bijdrage aan CO2-voetafdruk
Onze houtsoorten die met een hoge duurzaamheidsklasse uit Europa afkomstig zijn dragen hiernaast bij aan een lage carbon footprint ten opzichte van het gebruik van andere materiaalsoorten. Naast het leveren met onze materialen onder NL Greenlabel A classificatie kunnen we dan ook op projectbasis een certificaat aanleveren waarin je kan zien hoeveel CO2 je met het project bespaart!

Genoeg redenen om te kiezen voor hout als duurzame oplossing!

Meer info

Terug naar het overzicht
Ons online magazine ontvangen? Ons online magazine ontvangen?

Schrijf u in voor ons online magazine en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten en projecten. In ons magazine vindt u onder andere interviews met onze klanten en geven wij u een inkijkje in ons bedrijf.