Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Bel ons op 0343 454400

Hout is een mooi product om mee te werken

Arjen de WithDat logistiek medewerker Arjen de With begin 2019 kwam werken bij Van Vliet Duurzaamhout was een logische stap als je naar zijn achtergrond kijkt. Hij groeide op tussen de koeien en hielp zijn ouders op de boerderij. “Als kleine jongen liep ik met mijn vader mee en deed klusjes zoals hokken uitmesten en helpen met koeien melken”, vertelt Arjen. “Later mocht ik met de trekker of de shovel mee. Als je jong bent is dat natuurlijk leuk. Korte tijd heb ik op de boerderij gewerkt, maar het paste mij niet helemaal. Al vrij snel stapte ik over naar een fruitteler waar ik op de werf aan de slag kon.”

Altijd welkom

“Toen bij onze boerderij een nieuwe schuur werd gebouwd, moest er gestraat worden. Dat leek me leuk werk, dus ik meldde me aan voor een stage bij een bedrijf in grond- en straatwerk. Na het afronden van de opleiding heb ik daar vijf jaar gewerkt.“ Arjen kende een aantal jongens die bij Van Vliet werkten en daar enthousiast over vertelden. Hij vroeg of ze nog medewerkers zochten. “Ze zeiden: "Altijd welkom", dus ik solliciteerde. Van Vliet is een vrij jong bedrijf met allemaal gezellige collega’s. Met z'n allen proberen we het zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen. Van mijn collega’s leer ik veel. Zo ben ik momenteel bezig met het plaatsen van hekken bij klanten met hulp van een bekwame collega, maar ook juist door zelf veel dingen te doen word ik steeds meer ervaren. Gewoon aan beginnen, dan komt het goed. En daarbij is hout een mooi product om mee te werken.”

Goed klantencontact

Arjen helpt klanten op de werf en kijkt wat hen het beste past. Hij assisteert bij laden en lossen en is verantwoordelijk voor het klaarleggen van bestellingen. Onlangs heeft hij zijn vrachtwagenrijbewijs gehaald, wat handig is voor de hand- en spandiensten op de werf en in de buurt. “ Ook voor plaatsingsopdrachten die we vaak doen: als er bijvoorbeeld veel hout nodig is, breng ik dat weg en blijf dan helpen met plaatsen. In de toekomst wil ik graag deze opdrachten gaan voorbereiden. Vooral grotere projecten vind ik mooi, waar je langer dan een dag mee bezig bent en goed klantcontact hebt.”

Terug naar het overzicht
Ons online magazine ontvangen? Ons online magazine ontvangen?

Schrijf u in voor ons online magazine en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten en projecten. In ons magazine vindt u onder andere interviews met onze klanten en geven wij u een inkijkje in ons bedrijf.