Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Bel ons op 0343 454400

Even voorstellen... Pieter Zeeman

In 2008 liep hij stage bij Van Vliet Duurzaamhout. Nu, 13 jaar later, is hij weer terug: Pieter Zeeman is per 1 juli gestart als product development manager en houdt zich bezig met inkoop en productmanagement.

"Ik volgde de opleiding Internationale houthandel en liep stage bij Van Vliet Duurzaamhout waar ik onder andere een tevredenheidsonderzoek uitvoerde. Een mooie tijd met een fijne sfeer. Sinds die periode heb ik contact gehouden met Ernst-Jan, directeur en mede-eigenaar bij Van Vliet Duurzaamhout."

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

"Ik zoek altijd naar afwisseling in mijn werk, geen dag is hetzelfde. Ik zal naast de inkoop bezig zijn met productmanagement. Ook marktonderzoek is een belangrijk onderdeel: wat doen klanten met onze producten, wat kan beter en wat moet anders? Ik vind het leuk om vernieuwend en probleemoplossend bezig te zijn om zo effectief in te kunnen blijven spelen op de wensen van de klant. En, iedere dag wil ik een stapje verder zodat ik kan blijven leren."

Waar word je blij van?

"Ik ben opgegroeid tegenover het bos en was altijd buiten te vinden. Misschien is daar mijn passie voor hout wel ontstaan. Ik heb altijd in de houtsector gewerkt en vind het een prachtig product. Hout is heel tastbaar, het is mooi om aan te raken. Je kunt er écht iets mee bouwen, zowel in een landschap als bijvoorbeeld in of bij een gebouw. Hout brengt je dichter bij de natuur. En dat de houtsoorten Van Vliet duurzaamhout relatief dichtbij groeien en op een goede manier worden beheerd, vind ik ook belangrijk."

Waar komen we jou tegen als je niet aan het werk bent?

"Ik heb twee kinderen: een dochter van zeven jaar en een zoontje van bijna twee jaar. Als gezin gaan we graag kamperen. Verder loop ik hard en houd ik van koken."

Terug naar het overzicht
Ons online magazine ontvangen? Ons online magazine ontvangen?

Schrijf u in voor ons online magazine en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten en projecten. In ons magazine vindt u onder andere interviews met onze klanten en geven wij u een inkijkje in ons bedrijf.