Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Bel ons op 0343 454400

Even voorstellen... Melvin Kirpenstein

Melvin KirpensteinMelvin is een vast gezicht in onze werkplaats en werkt al vele jaren met enthousiasme voor Van Vliet Duurzaamhout.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

"Stoffig!", zegt hij met een lach. ’s Ochtends is hij op tijd op locatie, drinkt een kop koffie en dan gaat het afzuigsysteem aan. "Ik ben vijf dagen in de week in Cothen te vinden. Iedere dag maak ik verschillende producten op maat en samen met de klant en afdeling verkoop bespreek ik de wensen. Het bouwen van hekwerken, tafels, slagbomen, een kippenhok of het verlengen van palen door speciale lasverbindingen; er is heel veel mogelijk. Ik denk graag mee zodat we de wensen van klanten kunnen realiseren." 

'Ik leer iedere dag weer iets nieuws'

"Ik vind het leuk om met veel verbindingen te werken die als ‘puzzelstukjes’ goed in elkaar vallen. Het is toch mooi om zelf iets te bouwen en direct resultaat te zien? Dat mijn dagen iedere dag anders zijn, maakt mijn werk extra leuk en interessant. Ik leer elke dag!"

Sinds eind 2021 heeft Van Vliet Duurzaamhout een compleet nieuwe werkplaats met verschillende machines, zoals een tafel- en afkortzaag en een verdikte bank die planken op de gewenste dikte en breedte schaaft. "Zo kunnen we nog meer betekenen voor onze klanten en efficiënter werken. Dat is belangrijk want de vraag groeit."

Waar komen wij jou tegen als je niet aan het werk bent?

"Ik klus op de bouwplaats en doe graag een drankje samen met vrienden. Ook ben ik met mijn vriendin op zoek naar een leuk huis. Ik geniet van het leven!"

Terug naar het overzicht