Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Bel ons op 0343 454400

Een klein bedrijf met een heel groot doel

Medewerker Thijs van Leeuwen bij Van Vliet kastanjehoutSinds het afronden van zijn opleiding Land, water en milieu, werkte Thijs van Leeuwen op contractbasis bij VVK. Vanaf oktober 2017 is hij in vaste dienst. “Waar ik eerder altijd buiten druk was met vrachten klaarzetten, inkomende vrachten lossen en klanten van dienst te zijn, zit ik nu vaker op kantoor. Ik ben verantwoordelijk voor inkomende bestellingen en houd mij bezig met een gedeelte van de inkoop.”

De gekste vragen

Thijs is onder andere verantwoordelijk voor de inkoop van Eurotec-schroeven en Gallagher elekrisch afrasteringsmateriaal. “Het gaat om gaas en mechanische toebehoren zoals schroeven, hang- en sluitwerk en allerlei andere producten die nodig zijn bij houtverwerking. Mijn specialisatie zal zoveel mogelijk zitten in alle bijproducten. Hoe meer ik weet, hoe beter; ik wil ook de gekste vragen goed kunnen beantwoorden. Door van al onze producten te weten hoe ze werken en waar ze vandaan komen, heb je een stevig verhaal voor de klant. Dat biedt een mooie basis voor goede dienstverlening aan de klant.”

Onbewust milieubewust

“We werken in een leuk jong team met allemaal verschillende achtergronden op het gebied van opleiding en ervaring. We leveren mooie onbehandelde houtsoorten die uit de buurt worden gehaald: uit Nederland, Engeland, Italië en Frankrijk. Van Vliet Kastanjehout is een klein bedrijf met een heel groot doel. We laten zien dat mooi hout ook duurzaam kan zijn, zonder milieubelastende behandelingen. Onze producten zijn heel duurzaam, dat is voor iedereen belangrijk en daar kan ik alleen maar achter staan. Zelf kom ik uit Langbroek, ik fiets twee minuten naar mijn werk. Nu ik erover nadenk, is dat onbewust ook heel milieubewust.”

Terug naar het overzicht
Ons online magazine ontvangen? Ons online magazine ontvangen?

Schrijf u in voor ons online magazine en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten en projecten. In ons magazine vindt u onder andere interviews met onze klanten en geven wij u een inkijkje in ons bedrijf.