Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Bel ons op 0343 454400

De hele dag in de buitenlucht

“Het mooiste aan mijn werk, is dat ik lekker de hele dag buiten kan zijn. Ik ben buiten opgegroeid, het werk hier past daarom extra goed bij mij. Je zou kunnen zeggen dat ik in een grote openluchtwinkel werk. Daarnaast vind ik het heel leuk om klanten goed te helpen bij het kiezen van de juiste houtsoort. Elk type hout is verschillend maar ook elke paal van dezelfde houtsoort is anders.”

Tijdens een stage van de opleiding bos- en natuurbeheer kwam Jelle op aanraden van een docent bij Van Vliet Kastanjehout terecht. “Het klikte meteen en ik kon na mijn studie blijven. Inmiddels heb ik mijn vrachtwagen rijbewijs gehaald en is mijn werk heel divers geworden. Ik ben op de vrachtwagen te vinden, help met laden en lossen, leg bestellingen klaar voor de volgende dag, sta klanten te woord en ik zorg er onder meer voor dat het terrein netjes blijft.”

Klanten helpen kiezen

“We hebben een prettig team. We zijn samen verantwoordelijk voor het resultaat. Is het druk, dan zetten we samen de schouders eronder en is er een succes, dan delen we dat met elkaar. Klanten goed en professioneel helpen zodat ze blij met ons zijn, vind ik belangrijk. Voor klanten is het niet altijd makkelijk om de juiste houtsoort te kiezen, aan ons om daarover goed te adviseren. Als een klant dan tevreden is met zijn aankoop, dan hebben wij ons doel bereikt.”

Terug naar het overzicht
Ons online magazine ontvangen? Ons online magazine ontvangen?

Schrijf u in voor ons online magazine en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten en projecten. In ons magazine vindt u onder andere interviews met onze klanten en geven wij u een inkijkje in ons bedrijf.