Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Bel ons op 0343 454400

Dag van de Nationale Parken

24 mei 2021

Vandaag is het De 'Europese Dag van de Nationale Parken'. Een dag waarop we alle Europese parken in het zonnetje zetten. Van Vliet Duurzaamhout heeft in een aantal van deze parken prachtige projecten mogen realiseren. Hieronder zie je een greep daaruit. 

Dag van Nationale Parken

Nationaal Park Drentsche Aa

Van Vliet Duurzaamhout heeft het hout geleverd voor de langste houten fietsbrug van Nederland in het Grolloërveen in Nationaal Park Drentsche Aa. Daar waar we de natuur echt de natuur laten en er bruggetjes dwars door de moerassen en kronkelende wandelpaadjes te vinden zijn. Lees alles over dit project in ons Inspiratie Magazine.

Utrechts landschap

Voor het Utrechts Landschap heeft van Vliet Duurzaamhout verschillende projecten gerealiseerd waaronder het plaatsen van een dassenraster. Ook leverden we het hout voor uitkijktoren De Kaap. Vanaf deze toren heb je vanaf ruim 25 meter hoogte een mooi uitzicht over de Utrechtse Heuvelrug.

Actie: verhalenwedstrijd Nationale Parken

Onze nationale parken zitten vol met avonturen. Een schitterende omgeving om zo’n avontuur samen met kinderen beleven. En… als klas maak je nu kans op natuuravontuur bij de Natuurschool (Nationaal Park Hollandse Duinen of Nationaal Park Lauwersmeer). Meer weten en/of meedoen met de klas? Kijk op de website van IVN Natuureducatie en meld je aan!

Terug naar het overzicht