Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Bel ons op 0343 454400

Beurzen: terugblik & vooruitblik

Ondanks dat het schitterende voorjaarszonnetje volop scheen in maart, hebben vele mensen een bezoek gebracht aan de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg. Hierdoor hebben we kunnen netwerken en met plezier ideeën en mogelijkheden uitgewisseld. We zijn blij met de belangstelling in onze duurzame houtsoorten en -producten en kijken alweer uit naar de beurzen in september en oktober!

KindVak

Op 29 en 30 september en 1 oktober vindt de KindVak beurs plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. De beurs voor alle professionals in de kinderopvang en het primair onderwijs. Op deze beurs laten we zien hoe ons duurzame hout gebruikt kan worden op buitenspeelruimtes en (natuur)pleinen waar kinderen ook de mogelijkheid hebben om buiten te leren én bewegen. We vertellen je graag meer op stand 324. 

Meer info en aanmelden

Meer weten over duurzame en groene buitenspeelruimtes? In dit artikel lees je hoe we samen een plek ontwikkelen waar er voldoende ruimte is voor kinderen om te ontdekken en spelenderwijs te leren.  

Vakbeurs Openbare Ruimte

Op 5 en 6 oktober vindt de Vakbeurs Openbare Ruimte plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Een beurs voor onder andere ontwerpers, landschapsarchitecten en ambtenaren. Op onze stand vertellen wij meer over hoe onze diverse houtsoorten steeds vaker worden toegepast bij bijzondere projecten en initiatieven. Een mooi recent voorbeeld is het project in de Gemeente Zwolle. Samen bouwen aan een groene, duurzame en aantrekkelijke omgeving waar mensen met plezier wonen, werken en beleven… Daar worden wij blij van! Kennismaken? Bezoek ons op stand 3.6.16

Terug naar het overzicht
Ons online magazine ontvangen? Ons online magazine ontvangen?

Schrijf u in voor ons online magazine en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten en projecten. In ons magazine vindt u onder andere interviews met onze klanten en geven wij u een inkijkje in ons bedrijf.