Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Bel ons op 0343 454400

Bedankt voor een positieve bijdrage aan de CO2-voetafdruk

Bedankt voor jouw positieve bijdrage aan het verminderen van CO2

Het einde van het jaar is in zicht. Een moment om de balans op te maken. Met de aanschaf van producten van Van Vliet Duurzaamhout heb jij een positieve bijdrage geleverd aan het verminderen van CO2. Ben jij benieuwd naar hoeveel kg CO2 er is opgeslagen met het aangekochte hout bij Van Vliet Duurzaamhout?

Bereken nu eenvoudig wat jouw bijdrage aan CO2-reductie is

Een boom heeft CO2 nodig om te kunnen groeien. Het zorgt ervoor dat CO2 wordt omgezet naar zuurstof waarbij koolstof in het hout wordt vastgelegd. Hout draagt bij aan de CO2-reductiedoelstellingen en vermindert het broeikaseffect. Van Vliet Duurzaamhout heeft een rekenmethode waarmee je kunt uitrekenen wat de negatieve CO2-uitstoot is bij gebruik van hout.

Het CO2-jaaroverzicht ontvangen? Stuur een mail naar info@duurzaamhout.nl en ontvang het overzicht met jouw positieve bijdrage.

Benieuwd hoe je de CO2-voetafdruk makkelijk kunt berekenen? Download hier een voorbeeld-jaaroverzicht met daarin de rekenmethode.

Downloaden

Terug naar het overzicht
Ons online magazine ontvangen? Ons online magazine ontvangen?

Schrijf u in voor ons online magazine en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten en projecten. In ons magazine vindt u onder andere interviews met onze klanten en geven wij u een inkijkje in ons bedrijf.