Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Bel ons op 0343 454400

Maak tijdens KindVak kans op een boomstambankje

Spelenderwijs leren en ontdekken, dat gun je ieder kind! Daarom kiezen wij voor duurzame en groene buitenspeelruimtes. Om je op weg te helpen bij het natuurlijker maken van de buitenruimte bij jouw school of opvanglocatie, verloten we op de beurs KindVak een mooi boomstambankje t.w.v. € 325!

Zo doe je mee

Kom tussen 29 september en 1 oktober a.s. naar KindVak in de Brabanthallen Den Bosch en bezoek onze stand (324). Iedereen die zijn of haar badge laat scannen tijdens de openingstijden van de beurs maakt kans. De winnaar maken we half oktober bekend. Het bankje wordt afgeleverd bij de opvanglocatie of op school.

Wij doen ons uiterste best om de actie zo eerlijk en duidelijk mogelijk te laten verlopen. Ben je benieuwd naar onze actievoorwaarden, lees die dan rustig even door. Dan weet je op tijd waar je aan toe bent. 

De beurs bezoeken

Je vindt Van Vliet Duurzaamhout tijdens KindVak in hal 3 op stand 324. Nog geen kaarten voor de beurs? Wij kunnen een aantal kaarten weggeven. Neem contact met ons op voor een registratiecode. 

Meer informatie over onze boomstambank vind je hier

Terug naar het overzicht
Ons online magazine ontvangen? Ons online magazine ontvangen?

Schrijf u in voor ons online magazine en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten en projecten. In ons magazine vindt u onder andere interviews met onze klanten en geven wij u een inkijkje in ons bedrijf.