Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Bel ons op 0343 454400

Even voorstellen... Natasja Bos-Wierda

Gedreven | Vriendelijk | Spontaan

Plaats je een bestelling bij Van Vliet Duurzaamhout, bel je met een vraag of bezoek je onze locatie? Grote kans dat je geholpen wordt door onze enthousiaste Natasja.

Als commercieel medewerker binnendienst onderhoud ik het klantcontact en voer ik de (commerciële) administratieve taken uit, zoals de invoering en verwerking van de verkooporders in het systeem.

Waar word je blij van?

Ik ben een sociaal dier, word blij van contact met klanten en collega’s. Dit is natuurlijk ook belangrijk binnen mijn functie. Wanneer klanten tevreden zijn met mijn verleende service dan krijg ik daar energie van: ik wil mensen verder helpen, op welke manier dan ook.

‘Vanaf het eerste moment was ik enthousiast over alle prachtige projecten die Van Vliet Duurzaamhout uitvoert dus ik vind het enorm gaaf dat ik hier mag werken.’

Waar komen we jou tegen als je niet aan het werk bent?

In het weekend vind je mij op het paintballveld. Mijn man speelt professioneel paintball en ik ben de helpende hand binnen het team. Daarnaast gaan we graag uiteten, dagjes weg en houd ik van voetbal en American football.

Terug naar het overzicht
Ons online magazine ontvangen? Ons online magazine ontvangen?

Schrijf u in voor ons online magazine en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten en projecten. In ons magazine vindt u onder andere interviews met onze klanten en geven wij u een inkijkje in ons bedrijf.