Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Nummer één in duurzaam Europees hout ®
Bel ons op 0343 454400

Aangepaste openingstijden rond de feestdagen

Het jaar is alweer bijna voorbij. Het kerstmenu is in voorbereiding en de champagne staat al koud voor de jaarwisseling. Wij wensen je een mooie tijd samen met jouw familie en vrienden. 

Aangepaste openingstijden
Tijdens de laatste weken van dit jaar hebben we, in verband met de feestdagen en voorraad inventarisatie, aangepaste openingstijden.

  • Donderdag 22 december is afhalen mogelijk tot uiterlijk 16.00 uur.
  • Vrijdag 23 december zijn we geopend van 8.00 tot 12.00 uur.
  • Tussen Kerst en Nieuwjaarsdag, van zaterdag 24 december tot en met zondag 1 januari, zijn wij gesloten.
  • In verband met onze voorraad inventarisatie zijn we op maandag 2 en dinsdag 3 januari gesloten voor afhalen en leveringen. Telefonisch en per e-mail zijn we dan wel bereikbaar. Het kan zijn dat een reactie iets langer dan gebruikelijk duurt en rekenen daarbij op je begrip. 
  • Vanaf woensdag 4 januari 8 uur staan we uiteraard weer graag voor je klaar!

Wil je jouw bestelling voor de kerst hebben, wacht dan niet te lang met bestellen i.v.m. de levertermijn. Wij bezorgen je bestelling, indien mogelijk, uiterlijk 22 december en zetten de bestelling tot 23 december 12 uur klaar voor afhaal.

Wij wensen je hele fijne feestdagen en alvast alle goeds voor het nieuwe jaar! We kijken uit naar een fijne en duurzame samenwerking in 2023.

Terug naar het overzicht
Ons online magazine ontvangen? Ons online magazine ontvangen?

Schrijf u in voor ons online magazine en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten en projecten. In ons magazine vindt u onder andere interviews met onze klanten en geven wij u een inkijkje in ons bedrijf.